Сватбарят, който вдигна под тревога врачани в идеалния център на

...
Сватбарят, който вдигна под тревога врачани в идеалния център на
Коментари Харесай

МВР: Сватбарят стрелял в центъра на Враца с пистолет играчка

Сватбарят, който подвигна под паника врачани в идеалния център на града, като стреля с пищов, се размина с наказването. Оказало се, че той гърмял с неистинен револвер, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Както първо BulNews.bg заяви, сцената се разиграла по време на сватбено празненство в събота на площад „ Св. Софроний Врачански “ /бившия „ Благоев “/. Купонджиите блокирали трафика на най-натовареното кръстовище в града, като излезли от лъскавите си возила и спретнали невиждано шоу с музика и танци. Адреналинът на един от сватбарите обаче се вдигнал повече от допустимото и той извадил от колата си револвер и почнал да стреля във въздуха.
Сватбарите се похвалиха с изявата си във фейсбук и откакто видеото беше оповестено в медията ни, от полицията се самосезираха и започнаха инспекция по случая. Министерство на вътрешните работи: Образувана е инспекция по материала в BulNews за пукотевица във Враца, известена е и прокуратурата
„ Клипът е сниман на 10 август. До през вчерашния ден не сме получавали сигнал за стрелбата. След като видеото стана известно в интернет пространството, е разпоредена инспекция. Беше открита самоличността на лицата от клипа. Разпитани са 4 души – 26-годишният мъж, който стреля, и компанията към него. Става дума за бутафорен револвер. Това е „ оръжие”, което се продава свободно. Неговият резултат е да се сътвори звук, сходен от пиратка. За него не е необходим нито позволителен, нито осведомителен режим пред Министерство на вътрешните работи. Няма наказване за владеене на сходно оръжие”, сподели представителят на ОД на Министерство на вътрешните работи във Враца Красимир Василев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР