Сватба предстои в редиците на Би Ти Ви, а булката

...
Сватба предстои в редиците на Би Ти Ви, а булката
Коментари Харесай

Влюбена до ушите: Ето кой е мъжът, който сложи годежен пръстен на разведената Жени Марчева!

Сватба следва в редиците на Би Ти Ви, а булката ще бъде към този момент един път омъжвана жена. Става дума за Жени Марчева, която постави завършек на 20-годишен брак с първия си мъж през 2021-ва. Причината за разлъката по този начин и не стана ясна, само че дъщерите им останаха да живеят дружно с нея.

Жени, която е на 48 години, очевидно към този момент не губи време и не се помайва, а работи напряко. Доказателство за това е фактът, че тя към този момент носи годежен пръстен с огромен камък на ръката си, на същия пръст, на който се носят нормално тези алегорични бижута.

Да, Марчева е луда от обич по новия си мъж, с който се чака да мине под венчило. Колеги на водещата разкриха, че той е на нейната възраст, сносно изглеждащ и човек със сериозна специалност. Той обаче няма нищо общо със светските, а още по-малко с медийните среди, тъй че около него и Жени се почувствала естествен човек.

" Те се крият от хорските погледи и все гледат да избягат някъде на открито, където никой не я познава и няма тълпи от хора. Много им се радваме, тъй като са като влюбени младежи, а той я глези и не стопира да я радва ", разясняват близки до Марчева.

През годините името на Жени се спрягаше в не една и две случки и любовни афери с политици, предприемачи и хора от по този начин наречения хайлайф. За тях обаче няма снимкови или други доказателства, тъй че е евентуално да са в областта на слуховете.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР