Сватба като в приказките така завъртя главите на двама влюбени,

...
Сватба като в приказките така завъртя главите на двама влюбени,
Коментари Харесай

Сватба като в приказките: Гери и Георги си казаха да,...

Сватба като в приказките по този начин завъртя главите на двама влюбени, че те даже пропуснаха да гласоподават на евровота. Георги и Гергана Диас посрещнаха 100 посетители на брачното си празненство, което се състоя в градината на хотел " Ландмарк " край Гребната база в неделя. Ритуалът бе воден от Ваня Гергова под звуците на Менделсон, а за цялостната организация на събитието се погрижи екипът на сватбена организация Ваня Стил. Мястото пък беше украсено с 300 рози и божура.

Младоженците, които живеят и работят в немския град Нюрнберг, са дружно от 10 години. Решили обаче да се оженят в България, защото са мощно свързани с нашата страна. Младоженецът Георги е от 28 години в чужбина. Той се занимава със личен бизнес, обвързван с превоза, до момента в който неговата обичана Гергана работи в застрахователна компания. Георги има връзка с Куба. Дядо му Добрин е бил преводач на Фидел Кастро, а баба му е от острова на свободата и е била Мис Куба.

Георги предложил на Гери на 14 февруари тази година с пръстен с 11 диамантчета. 13 шаферки и шафери допълниха тържеството. Интересното е, че младоженците не можаха да гласоподават поради сватбата. Това обаче направиха родителите на булката. Фотограф бе Георги Вачев, а ефектното осветяване бе дело на Милко Чапкънов. Формация Пловдив подвигна гостите на крайници с прелестните си танци. Кумове на младоженците бяха Лили и Никола Казалиеви. Накрая купонът приключи с фойерверки.

Снимки от Георги Вачев
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР