Сватба или раздяла? Златка вдигна ръце от Благой Георгиев! Благо

...
Сватба или раздяла? Златка вдигна ръце от Благой Георгиев! Благо
Коментари Харесай

Ново 20! Златка и Благо вдигат сватба във въздуха

Сватба или разлъка? Златка подвигна ръце от Благой Георгиев!
Благо Георгиев и годеницата му Златка Райкова подвигат женитба още това лято. Двамата са решили да избягат отвън България поради засиления медиен интерес и доста желаят да се оженят в ресторант във въздуха в Дубай. Те ще поканят единствено най-близките си другари и родственици и по този метод ще подсигуряват, че на сватбеното им празненство няма да участват папараци, написа Галерия.

Със Златка се спрели на Дубай, тъй като бяха на сантиментална отмора в арабското емирство при започване на годината и там Златка отпразнува своя 33-ти рожден ден. Когато разкрили нетрадиционния ресторант в облаците, те решили, че желаят точно там да бъде отпразнуван най-щастливият миг в живота им. От него се разкрива зашеметяваща панорама, а морските специалитети в менюто могат да задоволят и най-изискания усет.

За първокласното прекарване влюбените ще би трябвало да се изръсят солено, само че Благой бил подготвен на всичко, единствено и единствено да задоволи прищевките на годеницата си. Затова и се съгласил да стане рекламно лице на известна фешън къща против сумата от 100 000 лв.. Фирмата дала обещание да му подари за сватбата и най-скъпия си костюм.

Златка и Джизъса се сгодиха точно на Коледа, единствено четири месеца след началото на връзката си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР