Свързвате интимните масажори само с доставянето на удоволствие, но знаете

...
Свързвате интимните масажори само с доставянето на удоволствие, но знаете
Коментари Харесай

Правилната интимна играчка - как да изберем

Свързвате интимните масажори единствено с доставянето на наслаждение, само че знаете ли какво е било първичното им предопределение? Научете тези изненадващи обстоятелства за вибраторите и вижте кои модели сега са най-популярни измежду дамите. Струва ли си да имате вибратор в спалнята си? Вижте сами!

Смятате, че вибраторът е съвременно откритие? Това е неправилно разбиране! Първият електрически вибратор е изработен при започване на 1880 година Устройството е създадено от Джоузеф Мортимър Гранвил и е употребявано за осъществяване на лечебни разтривки. Лекарите с право считат, че подобаващата стимулация на определени елементи от тялото отпуска, релаксира, понижава появяването на главоболие и форсира регенерацията.

Въпреки че дълги години интимните масажори са класифицирани като тематики " табу ", през днешния ден вибраторите са част от обществените полемики за удоволствието и значим инструмент, с помощта на който опознаваме тялото си от друг ъгъл. Вижте с какво ще ви изненадат тези джаджи.

Най-добрите вибратори - типове и модели

Това е динамично разрастваща се промишленост, само че би трябвало да подчертаем, че вибраторът не замества колегата. Това са единствено аксесоари за нашарване на преживяването. Те оказват помощ и при откриването на личните ви желания и опознаването на тялото.

От време на време на пазара има нови аксесоари, предопределени да доставят наслаждение. Повечето от тях концентрират действието си върху клитора. Изследванията удостоверяват, че над 70% от дамите се нуждаят от стимулация в тази зона, с цел да реализиран върха на удоволствието. Тази дребна част от тялото е извънредно реактивна и има цели 8000 нервни окончания!

Можете да избирате от дребни и по-големи устройства в разнообразни форми, предопределени за външна и/или вътрешна стимулация. Всяка играчка има няколко режима на работа и активност, които можете да регулирате съгласно вашите потребности. В взаимозависимост от типа някои от тях работят на батерия, други могат да се зареждат посредством USB кабел. Има по-скъпи и по-евтини вибратори - вие избирате.

Класация на най-предпочитаните вибратори

Класически - предопределени за външна и вътрешна приложимост. Те се оферират в доста разновидности и във всички цветове на дъгата. Това са реалистични вибратори за дами, които занапред стартират своите опити. Достъпната цена ви предизвиква да купувате, а универсалната приложимост ще ви разреши да стимулирате разнообразни области на тялото.

Звукови вибратори - те се смятат за най-хубавите за клитора. Устройството се основава на приятни трептения на звукови талази. Стимулира както външната, по този начин и вътрешната част на зоната, осигурявайки интензивни чувства. Поради напредналата технология, тези вибратори костват малко повече от класическите. В взаимозависимост от модела и марката цените може да варират.

Вибратори вид зайче (bunny) - с помощта на формата си подтикват по едно и също време клитора и вагината. Най-модерните модели ви разрешават да работите и с двата накрайника или с един от тях - според от вашите потребности. Перфектни устройства за дами, които желаят да имат избор.

Не забравяйте, че всяка жена заслужава наслаждение. Погрижете се за себе си и въведете нов детайл в спалнята. Разбира се, можете да намерите всевъзможни, даже и анални вибратори, в обичаната си онлайн дрогерия MAKEUP

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР