Сваляй гащите сега! това призова Галена група купонясващи студенти

...
 Сваляй гащите сега! това призова Галена група купонясващи студенти
Коментари Харесай

Галена се разгони, събува гащите на студенти

" Сваляй гащите в този момент! " това прикани Галена група купонясващи студенти в столична дискотека . Навръх студентския празник, певицата, която обича провокациите, и този път не изневери на себе си.

Чалга дивата се закача с младите момчета, в един миг не устоя и ги прикани да събуват гащите, стана ясно от видео, което се появи обществените мрежи. След половия намек студентите безусловно изпадат в възторг и стартират възторжено да викат против любимката си. От фрагментите не излиза наяве дали някой е последвал апела й, само че очевидно градусът на настроението е бил доста висок.

Не по-малко скандално минава присъединяване и на друга представителка на чалга промишлеността.  Диона образно сподели по какъв начин се прави секс пред навалица от студенти с вилнеещи хормони и ги прикани да си живеят живота и да не се занимават с обвързване. След това, до момента в който пее кръшни части, Диона сподели разнообразни секс пози, като закачливо върти задните елементи. В един миг певицата кляка, с цел да покаже по какъв начин се язди лежащ мъж, при което студентите напряко губят мозъка и дума.  Участието на Диона бе споделено с нейната колежка Тита, която е надалеч по-обрана като държание, като само се отпуска да разменя целувки с Диона, само че без да изпадат в перверзии, писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР