Сваляне на 5 килограма за 10 дена? Забравете за тези

...
Сваляне на 5 килограма за 10 дена? Забравете за тези
Коментари Харесай

7 правила за по-лесно отслабване

Сваляне на 5 кг за 10 дни? Забравете за тези примамливи обещания. Който желае да отслабне за непрекъснато, би трябвало да следва елементарен и явен проект. Задължително – без недояждане.
Вижте 7 правила, които ще ви оказват помощ да отслабнете по-лесно:
План за калориен банкет
 С тази закуска ще свалите най-малко 4 кг за 1 седмица С тази закуска ще свалите най-малко 4 кг за 1 седмица
Каквото и да си приказваме, закуската си остава най-важното хранене за деня и ви съветваме в никакъв случай да не я пропускате, без значение дали ст...
Най-важното и просто предписание в отслабването е, че би трябвало да горим повече калории, в сравнение с одобряваме. За да няма йо-йо резултат, дневният калориен недостиг би трябвало да се движи в здравословни правила. Както и да е комбиниран с спомагателни промени в метода ни на живот. Можете да отслабвате здравословно като зачеркнете от менюто си от 300 до най-много 500 калории дневно. В противоположен случай тялото може да получи сигнали за недохранване и да последва непрекъснато възприятие на апетит. Разделете дневното си меню на повече порции и елементарно ще регулирате апетита си.
Балансирано и разнообразно хранене
Гладуването и лесното намаляване са несъвместими. Важна тактика при свалянето на килограми е уравновесеното хранене. Задължителни са главните макронутриенти – въглехидрати, мазнини, протеини. И микронутриентите, които откриваме в плодовете и зеленчуците – минерали, витамини, антиоксиданти. 
Ограничаване на простите въглехидрати
Когато задачата ни е да отслабнем елементарно, комплицираните въглехидрати са добре пристигнали на масата. Към тях спадат пълнозърнестият самун, овесените ядки, кафявият ориз.
 Ето по какъв начин да изчислите идеалното си тегло Ето по какъв начин да изчислите идеалното си тегло
Темата за идеалните женски и мъжки пропорции тревожи не едно и две генерации учени и просто фенове на естетичното. Няма човек в света...
Добре е да избягвате простите въглехидрати – рафинирана захар, бяло брашно, сладки произведения, джънк фууд, газирани питиета. При потреблението им кръвната захар бързо се повишава, а гладът ни за нездравословни храни нараства.
Пълното отнемане от сладки артикули обаче може да има противоположен резултат. Веднъж седмично можете да консумирате обичания си десерт. През останалото време заменете сладките с обичаните си плодове или шоколади с над 80 % наличие на какао.
Достатъчно вода
Започнете със ставането заран и не спирайте да пиете вода през целия ден. Тя е витално значима за всички органи и всички процеси в тялото. Средната консумация на вода би трябвало да е над 2 литра дневно. Включете в менюто си и храни, които в допълнение хидратират тялото – супи, краставици, любеница, маруля, домати. Избягвайте питиета с добавена захар и алкохол, тъй като те единствено ще забавят процеса на намаляване.
Спокойствие по време на хранене
 Отвара от стафиди пречиства черния дроб и топи килограмите Отвара от стафиди пречиства черния дроб и топи килограмите
Нездравословната диета и алкохолът унищожават нашия черен дроб, клетка по клетка. Той е единственият орган в тялото ни, който не боли, до...
Бърза порция овесени ядки пред тв приемника или един сандвич напът към метрото? Този метод на хранене не е добра концепция, в случай че желаете да отслабнете. Яжте постепенно и умерено – по този начин ще бъдете по-съсредоточени в самия развой и навременно ще усетите естествено възприятие за задоволеност.
Изграждане на мускулатура и придвижване
Редовният спорт ще задвижи изгарянето на мазнините и ще укрепи мускулатурата. Най-лесно е да започнете с кардио тренировки. Ако задачите по-сериозни резултати в дълготраен проект, можете да комбинирате кардиото със силови тренировки. Освен да изваяте стегнати бицепси и плочки на корема, с тях можете да изградите и съществена мускулна маса, която в допълнение задейства изгарянето на калории.
Достатъчно сън
Пълноценната отмора през нощта в дълготраен проект подтиква обмяната на веществата и построяването на мускулна маса. Ако спите по-малко от 6 часа на денонощие или непрекъснато се будите, тялото ви няма да има нужното време да се регенерира. Освен това, при липса на сън сме по-предразположени към преяждане с нездравословни храни.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР