Сваляме доверието си към Вас като човек! Сваляме доверието си

...
Сваляме доверието си към Вас като човек! Сваляме доверието си
Коментари Харесай

Две асоциации на заведения искат оставката на министър Ангелов

Сваляме доверието си към Вас като човек! Сваляме доверието си към Вас и като доктор, тъй като сме уверени, че нито един от нас не желае да попада във Вашите ръце и кабинет.и опрощение за нанесените невъобразими вреди!
Това се споделя в намерено писмо от Съюза на заведеният в България и Българската асоциация на заведенията до здравния министър Костадин Ангелов.
 Отварят фитнесите и учениците се връщат в клас от 4-ти февруари? Отварят фитнесите и учениците се връщат в клас от 4-ти февруари?
От 4-ти февруари в учебно заведение се връщат VII, VIII и XII клас, удостовери здравният министър Костадин Ангелов, написа dnes.bg. Това са 37,5% от...
Те питат за какво, откакто се чака растеж на заболелите, ограниченията се разхлабват, само че единствено за някои.
" Защо един ресторант отвън хотел е по-опасен от ресторант вътре в него? ", питат ресторантьорите.
" Защо браншове, които бяха затворени едновременно с заведенията за хранене, в този момент се отварят, а заведенията остават затворени? Това автоматизирано значи единствено две неща - или Вие сте позволил неточност по-рано, като не сте ги затворили стъпаловидно и сте нанесли или потвърждавате нашата позиция, че действате прочувствено и аморално ", се показва още в писмото.
" Кое Ви дава право да взимате решения, касаещи над 400 000 души, заети директно и индиректно в нашия отрасъл, да обричате на банкрут бизнеси, градени с години, и да карате хиляди фамилии и техните деца да гладуват и мизерства ", питат от двете асоциации.
 Ангелов: Предлагаме удължение на епидемиологичната конюнктура с 3 месеца Ангелов: Предлагаме удължение на епидемиологичната конюнктура с 3 месеца
Ще създадем предложение да бъде удължена епидемиологичната конюнктура с 3 месеца. Това съобщи здравният министър проф. Костадин Ангелов, койт...
" Ако не получим съответни и приемливи отговори, подкрепени с обстоятелства, то това ще значи, че Вие не следвате разпоредбите и клетвата, която сте положили като политик, министър, доктор и, не на последно място - на човек пред самия себе си ", написа още в откритото писмо.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР