Сузанита се събра с бащата на детето си, отново Драмите

...
Сузанита се събра с бащата на детето си, отново Драмите
Коментари Харесай

Тя бе тийн звездата на България, срина се до земята, но сега се изправи уверено и вече е щастлива

Сузанита се събра с бащата на детето си, още веднъж

Драмите и рецесии с тогавашната фолкзвезда, а през днешния ден позабравена певица Сузанита нямат край. Оказа се, че тя за следващ път се е събрала с бащата на детето си, твърди вестник " България през днешния ден ".

Изпълнителката най-накрая още веднъж наподобява щастлива. А повода е индивидът да нея - татуираният лекоатлет Марк Славов, с който бяха публично разграничени. Двамата към този момент не желаят да оповестяват, че отново са дружно, само че се издадоха с фрагменти в обществените мрежи от едно и също място едновременно. Сузанита се похвали, че е посетила известната панорамна площадка „ Орлово око “ в Родопите. Певицата обясни, че се намира на 1530 метра надморска височина и се снима на планинските върхове, както и на офроуд джипката.

Въпреки че нямат общи фрагменти,  Марк също сподели видео и фотоси по какъв начин яха безусловно същия джип . Спортистът е гол до кръста и пъчи мускулестото си тяло. Широко усмихнатата Сузанита е с бяло потниче и спортен екип. „ Най-добрата панорама идва след най-трудното нанагорнище “, написа умно Марк под фрагмента. През ноември 2021 година Марк и Сузанита станаха първородни родители на момченце на име Матиас. Недълго по-късно настъпи сериозен раздор във взаимоотношенията им и спортистът и певицата взеха решение да не живеят повече дружно. „ На Сузанита сега въобще не й се приказва. При мен са с бебето и се гледаме “, показа преди няколко дни майката на изпълнителката - Шенай.

Очевидно стоплянето на съпружеските връзки е станало напълно неотдавна, само че към момента не е ясно дали Сузанита и Марк отново живеят под един покрив. Неотдавна самата изпълнителка призна, че молитва в Рибната черква в Асеновград я е дарила с рожба. „ С  бащата на Матиас доста искахме дете, а аз постоянно съм знаела , че ще имам момченце. Успях да забременея от първите опити споделя Сузанита.

Двамата с копиехвъргача марк се молили пред чудотворната икона на Света Богородица и аязмо с лековита вода „ Проучихме добре и разбрахме, че доста дами които не са могли да заченат са  оставали да пренощуват в Рибната черква и по-късно се е случвало знамение . Аз съм набожен човек щастието сполетя и мен “. споделя певицата. " 3а страдание прекосих през ужасна следродилна депрсия, която към момента има своите последици и се появява от време на време ", прибавя Сузанита.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР