Сузанита отново е тук и то с нова порция от

...
Сузанита отново е тук и то с нова порция от
Коментари Харесай

Щерката на Орхан Мурад с поредна вулгарна изцепка

Сузанита още веднъж е тук и то с нова порция от обичаното си - жълти, скандални, възмутителни провокации, видя HotArena. Щерката на Орхан Мурад не дава на критиците и мирис да си поемат и всекидневно бълва нови голотии. Изгряла като " рапърка ", Сузанита реши в средата на октомври да си снима задните елементи от доста близо.



 

Обикновено тя се снима по гащи (или без гащи), само че камерата постоянно е запазвала отдалеченост. Не и този път. Сега можете да видите очите на избродираните по клина на Сузанита елени. И можете да видите още много неща. Макар да има 10 седмици до Коледа, Сузанита към този момент се е " опаковала " в подаръчна хартия - носи пижама с коледни претекстове със снежинки и елени. И върху тази празнична хубост, с която означаваме рождението на Исус Христос, една мъжка татуирана ръка се е разпростряла. И стиска крепко каквото й е поднесено. Сузанита е пощръкляла около екскурзията, която си провежда в Египет тези дни. Щерката на Орхан Мурад се отдаде на камили и пясък в арабската страна.

Там няма " ала-бала " и лолитката, фенка на голотиите и общественото проявление, трябваше да се облече от глава до пети. За да подсети, че това е точно тя, а не някоя съученичка, Сузанита чупи пози и вири гъз в пустинята. А почитателите са още по-скандализирани от обстоятелството, че устните й са станали тройни и както наподобява, скоро няма да спрат да порастват. Джуките на Мария са нищо пред тези, предават от България през днешния ден.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР