Сузанита обича провокациите, но и промените във визията. Младата тийн

...
Сузанита обича провокациите, но и промените във визията. Младата тийн
Коментари Харесай

Сузанита продължава с провокациите, отиде и на луд купон в Истанбул

Сузанита обича провокациите, само че и измененията във визията. Младата тийн звезда напълно неотдавна сподели, че си е направила нов татус на ръката, който е много хубав - роза. Скандалната изпълнителка качи и друга фотография, на която се виждат и други татуси, които обаче не се харесват от всичките ѝ почитатели.

Виж още: След раздялата: Влогърката Стела с козметична намеса, похвали се с нови устни 

Някои от почитателите на певицата са безапелационни, че тези татуси са повече от ненужни, а други са навръх противоположното мнение и хвалят любимката си.

Междувременно стана ясно, че Сузанита е на есенна разходка в Истанбул. Певицата е направила нощно странствуване по Босфора, а по-късно е била на щуро празненство, а яките моменти ги е споделила на стори в Instagram. Сузанита неотдавна изрази позицията си против зелените документи, като ясно сподели, че е изрично срещу въвеждането им. " Като 1 месец нямат 1 лева оборот, дали ще се остане наложителен зеленият паспорт?!?!? Само че всички предпочитате очевидно да се редите по опашки като главами ", написа Сузанита, въпреки и да прецизира, че мнението е споделено - т.е. текстът в него не е неин, само че явно го поддържа.

Виж още: Даниел на Симона Загорова отвръща на удара след раздялата, ето какво направил

Изображение: https://www.instagram.com/mvradova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР