Сузанита не спира да се излага и да доказва, че

...
Сузанита не спира да се излага и да доказва, че
Коментари Харесай

Съвсем се забрави! Сузанита смени рапа с чалга, върти кючеци по „официален“ анцуг

Сузанита не стопира да се излага и да потвърждава, че е подготвена на всичко, единствено и единствено да приказват за нея , разбра HotArena .

Главозамаяна от бързата популярност, която я връхлетя безусловно за една нощ, Сузи Мурад стартира да обикаля по нощните заведения, вместо да заляга над учебниците. Първоначално залагаше най-вече на провокативно облекло, което приляга изцяло на държанието й. Но в последно време напълно се е запуснала, за смут на малобройните й почитатели .

На едно от последните си участия Сузанита се появила в нощен клуб... по спортен екип! Някак ще пренебрегнем обстоятелството, че изявата й е в работен ден, и то до дребните часове на нощта. А на другия ден би трябвало да е на даскало. Вместо да спи, обаче, девойката кърши снага в светлосиньо комплектче, чието предопределение е за спортни действия .

Но очевидно за 14-годишната дъщеря на Орхан Мурад сходен отбор е подобаващ и за театрална изява, била тя и в механа! Под най-обикновения й потник пък прозира черния сутиен , който по никакъв начин не се връзва. За да покаже провокативната си душа, Сузи реши да заголи коремче , за радоста на загорелите гости на заведението.

Бащата на изпълнителката на " Луцифер и Буда " също участвал на изявата й като неин компаньон. За него още веднъж няма нищо неправилно в държанието на дъщеря му. А Сузанита не дава тип да се е смутила от мненията за облеклото си. Все отново, тя не един път е заявявала, че за нея е най-важно хората да приказват за нея, без значение по какъв мотив, написа " България през днешния ден ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР