Сузанита не може да се намери място от нерви, след

...
Сузанита не може да се намери място от нерви, след
Коментари Харесай

Сузанита в истерия от ревност! Вижте как трови живота на бившия си и новото му гадже

Сузанита не може да се откри място от нерви, след като  Сашо Лудия  я заряза поради същинска хубавица, научи HotArena.

Сузанита не може да повярва, че огромната й  любов се е хвърлил в обятията на друга толкоз скоро след края на връзката им. Щерката на Орхан Мурад и здравенякът се разделиха дефинитивно преди няколко месеца. Връзката им бе като в турски сериал -  непрекъснато се събираха и разделяха. Уж се караха и биеха, а най-после още веднъж се  обичаха. В края на предходната година те вземат решение един път вечно да се оставят.

Докато Сузанита приема тежко раздялата, мачото от Велинград не си губи времето . Той е вдлъбнат до уши по екзотичната Елена Асиноби.  Пищната хубавица е с нигерийски корени. Таткото на новата възлюбена на някогашния охранител на семейство Мурад е от африканската страна. Лудия и Елена не стопират заливат мрежата със снимки  до момента в който се забавляват.

" Имам най-красивото гадже на света ",  споделя някогашния на Сузанита, който цели да я засегне.

Дъщерята на Орхан Мурад не е на себе си, откакто вижда че някогашният й е благополучен с друга. Сузанита стартира да нападна по всякакъв начин момичето. Пише й в обществените мрежи. Заплашва я, само че Лудия изяснява на  половинката си, че няма от какво се опасява.  Накрая Сузанита взема решение да пусне новината че е сгодена, само че и този опит не трогва Сашо. " Сашо е вманиачен по Елена и нищо не може да ги раздели ", споделят приятели на здравеняка, писа „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР