Сузана Рийд, на 53 години, призна, че е тревожна, а

...
Сузана Рийд, на 53 години, призна, че е тревожна, а
Коментари Харесай

Сузана Рийд признава, че тревожността и проблемите с кожата са я накарали да бъде „без алкохол“, докато обсъжда ползите за здравето

Сузана Рийд, на 53 години, призна, че е тревожна, а проблемите с кожата са я предиздвикали да стане „ без алкохол “ (на фотографията тази седмица в Good Morning Britain)

Водещата, която се отхвърли от пиенето през 2018 година, добави, че макар че към момента „ се любува на няколко мехурчета “ при доста специфични мотиви, тя е „ 99,9 % без алкохол “

Тя продължи: „ Защо непрестанно получавах пъпки по кожата си и лекарят ми сподели, че е защото алкохолът уголемява кръвоносните си съдове и получавате прилив на кръв към кожата. Бях податлив към петна, пъпки, розацея. Мислех, че не желая единствено един.

„ Когато ставаш толкоз рано заран, в действителност имаш потребност от бистра глава. Току-що открих, че даже и да пиех нещо през уикенда, лишава повече време, с цел да го изхвърли през тялото ми и просто не харесвах това възприятие на безпокойствие. Това леко с напрежение възприятие.

„ Тов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР