Сузана Рийд каза голямо благодаря на Бен Шепърд за 10

...
Сузана Рийд каза голямо благодаря на Бен Шепърд за 10
Коментари Харесай

Сузана Рийд от ITV Good Morning Britain казва емоционално сбогом на колегата си след „тежкото“ обявяване

Сузана Рийд сподели огромно благодаря на Бен Шепърд за „ 10 невероятни години “, до момента в който той се готви да стартира Тази заран.

Бен се сбогува с приятелката си Сузана, тъй като той ще бъде новото лице на „ Тази заран с Кет Дийли “. Той направи последното си шоу в петък, 23 февруари, и ще стартира новата си работа в Тази заран в понеделник, 11 март.

53-годишната Сузана показа прелестно известие в обществените медии, с цел да каже довиждане на Бен, като му сподели, че ще й липсва повече, в сравнение с думите могат да кажат. Телевизионната звезда разгласява щастлива обща фотография на двойката и още една с Бен и Кейт Гарауей, която е и водеща на Good Morning Britain.

„ БЕН! Ще ми липсваш @ gmb, само че знам, че ще донесеш най-хубавото си Benergy на @thismorning. Благодаря за 10 фантастични години от старта до изпращането @benshephardofficial “, написа Сузана.

Последният ден на Бен беше цялостен с усеща, като на всички водещи им беше мъчно да скрият какъв брой тъжни са. Кейт Гарауей, която пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР