Сузан Сомърс, която участва в Three`s Company, а по-късно става

...
Сузан Сомърс, която участва в Three`s Company, а по-късно става
Коментари Харесай

Сюзан Сомърс, фитнес икона и звезда от Three`s Company, умира на 76-годишна възраст след битка с рака

Сузан Сомърс, която взе участие в " Three`s Company ", а по-късно става бранител на здравословното метод на живот, умря след продължителна борба с рака.

Актрисата умря в неделя, единствено ден преди 77-ия си рожден ден, удостовери нейният журналист Р. Кури Хей пред CBS News.

Сомърс беше най-известна с ролята си на Криси Сноу в обичания ситком от 70-те години на предишния век „ Three's Company “.

сподели пред CBS News в изявление през 2020 година " Създаването й в действителност беше интелектуално. Как да я направя симпатична и обичана? Тъпите русокоски са досадни. Дадох й честен кодекс. Представях си, че това е детството, което бих желал да имам. "

Тя беше уволнена от шоуто, когато изиска заплата, равна на тази на звездата Джон Ритър.

„ Уволниха ме от „ Three's Company “, тъй като имах дързостта да желая да ми заплащат, съизмеримо с мъжете “, сподели тя през 2020 година „ Те печелеха 10 до 15 пъти повече, а Джон [Ритър] правеше доста повече от мен. Бяха определили Джон за звездата, защото моята звезда изгря и стартира да се конкурира със звездата на Джон, това ги накара да ми се ядосат. Накара ги да се ядосат, когато бях на корицата на всяко списание, а Джон не беше. Ние всички бяха на корицата на Newsweek. Това беше крушение оня ден. Продуцентите не споделиха на никого от нас, че Newsweek желае да включва единствено Криси, и никой не сподели и на мен. "

По-късно в живота си тя става здравен гуру, който печели милиони от продажбата на Thighmaster и книги за диети.

Но животът й беше малтретиран от заболявания, първо се справяше с меланома, тип рак на кожата, на 30-те си години, а по-късно беше диагностициран с рак на гърдата на 50-те.

Тя разказа в детайли ранните си борби с рака в това изявление от 2020 година

" Дори когато бях Криси в Three's Company, бях имал рак три пъти ", сподели Сомърс. „ Наричат ​​го тежка хиперплазия на матката ви. Не се интересувах доста от това. През 30-те си години получих недоброкачествен меланом на гърба си. “

През август Сомърс разкри, че се бори с рецидив на рак на гърдата в известие, оповестено в Instagram.

„ Откакто си вземах отпуск от работа, доста от вас желаеха повече детайлности за здравето ми “, написа Сомърс, надписвайки фотография, която я изобрази със брачна половинка си Алън Хамел.

" Както знаете, имах рак на гърдата преди две десетилетия и понякога той изскача още веднъж и аз не преставам да се боря с него ", продължава нейният пост. „ Използвах най-хубавите различни и стандартни лекувания за битка с него. “

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР