Сузан Алиша е била косплейър почти през целия си живот.

...
Сузан Алиша е била косплейър почти през целия си живот.
Коментари Харесай

Косплейърка с OnlyFans каза как е изкарала цяло състояние без да пуска нецензурно съдържание

Сузан Алиша е била косплейър съвсем през целия си живот. Още от детството си 26-годишната германка пресъздава костюми на обичаните си герои от телевизионни излъчвания и манга и посещава конвенции за почитатели на комикси и видеоигри.

Когато почнала да учи в университета, осъзнала, че всичките ѝ пари отиват за образование и сметки, а ѝ липсват финансови средства, с цел да си направи сама костюмите, споделя тя пред Insider.

Косплеят е едно от най-скъпите занимания, които можеш да имаш, в случай че искаш да го направиш както би трябвало. Винаги съм желала да направя някои по-смели костюми и по-смели фотоси. Вече се обличах много предизвикателно, тъй че си помислих, за какво просто да не го пусна в интернет, с цел да могат повече хора да го видят и може би да ме поддържат.

Тя си прави страница в Instagram под театралното име Liensue и открива акаунт в Patreon. След това, когато стартира пандемията, тя чува за OnlyFans. Решила да опита и спечелила над 1000 $ през първия месец.

Между януари 2022 година и септември 2023 година тя е направила към 450 000 $ чисти доходи от платформата.

След 20-те %, които OnlyFans взима за себе си

OnlyFans е единствено една от платформите, в които Сузан получава доходи. Тя има и магазин за електронна търговия в Gumroad, където продава пакети от фотоси и видеоклипове. Там тя е спечелила към 130 000 $. И защото доста от почитателите ѝ са германци, Сузан е разкрила сметки и в разнообразни абонаментни платформи, които са известни на локално равнище, като 4brd и Best Fans. Най-доходоносната от тях е 4brd, където е спечелила 155 000 $. 

Insider удостоверява цялата информация за приходите посредством предоставените от Сузан документи

В OnlyFans приходите ѝ идват най-вече от абонаменти и частни известия. Изпращането на известия до почитателите е основен съставен елемент от наличието на Сюзан в платформата.

Тя има два акаунта в платформата: единият от тях е безвъзмезден и включва къси погледи към нейното наличие и живот. Другият е на стойност 10 $ за 30 дни, след което цената му се покачва на 20 $. На тази страница има повече наличие и повече персонално взаимоотношение с нея. Платената страница има към 600 фенове, до момента в който безплатната е с над 36 000.

Как по този начин е съумяла да пробие, без да дава нецензурно наличие?

Сюзан е открила, че има вкус за рисково наличие без нужда от голота. За нея триумфът му идва от това, че оставя нещо на въображението.

Обичам дразнещия аспект на това. Той е малко тайнствен, просто оставя повече на фантазията. 

Някои хора биха споделили, че въпреки всичко нещата, които разрешава са с сексуален подтекст, само че е реалност, че няма никаква голота.

Сюзан също по този начин има забележителен брой почитатели в други обществени мрежи

Около 50 000 в Instagram, както и над 20 000 в TikTok, което оказва помощ на почитателите да се насочат към нейното наличие, налично единствено с абонамент.

Тя влага доста време и пари в наличието си и мисли за себе си като за актьор, а не като за основател на наличие. Когато основава нов костюм, тя може да похарчи над 1000 $ за него. Освен това провежда фотоси с професионален фотограф и прекарва дни в редактиране на фотосите сама. 

Някои от тях разгласява в Instagram, а най-откровените резервира за OnlyFans.

През последните няколко години тя съумява да сътвори към шест „ направи си самичък “ косплей костюма годишно.

Сюзан сподели също, че основен аспект на триумфа ѝ е, че се стреми да бъде персонална. В своя OnlyFans тя съчетава художественото си наличие с взор зад кулисите на всекидневието си, с цел да могат почитателите да я опознаят по-добре. Редовно прави дългометражни видеоклипове, които изпраща на почитателите уединено и чието гледане може да коства сред 50 и 200 $. Отново, изцяло цензурирани.

Голяма част от времето на Сюзан се прекарва в другарство с почитателите на четири очи.

Тя се пробва да прави това от два до четири часа дневно. Но даже и в персоналните си диалози тя не включва нецензурно наличие. Тя дава персонализирано прекарване с ролеви игри на герои от манга или видеоигри. За този тип наличие тя начислява спомагателна такса, само че без закрепени цени. Понякога тя просто оставя на почитателите да дават бакшиши, колкото желаят.

Някои от почитателите ѝ са се трансформирали в нейни ежедневни връзки. Един от тях даже й построил бюро и й го доставил персонално.

Изграждането на персонална връзка съгласно мен е най-важното нещо. Хората може да харесват изкуството ви, само че би трябвало да установите близка връзка с тях, тъй че те в действителност да желаят да ви поддържат в дълготраен проект.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР