Суверенитетът на страната ни очевидно е въпрос, който вълнува най-малко

...
Суверенитетът на страната ни очевидно е въпрос, който вълнува най-малко
Коментари Харесай

Симеон Миланов: Въпросът е дали ще съществуваме като национална държава или ще сме провинция в Съединени Европейски Щати

„ Суверенитетът на страната ни явно е въпрос, който вълнува минимум политиците. А това е най-важният въпрос, тъй като той обгръща всички останали тематики като стопанска система, обществена политика, обучение, ориста на България – по какъв начин ще живеем, дали ние ще решим това, или ще го направи някой дипломат – американски, съветски, турски и прочие, който прокарва ползите на страната си. “

Това сподели в гр. Раднево водещият в Поглед ТВ Симеон Миланов, който дружно с други членове на гражданско придвижване „ Ляв взор “ беше посетител на среща-дискусия с жителите на града. По думите му, през днешния ден се смята за горделивост наши политици да се хвалят в народен ефир, че не сме суверенна страна. „ ГЕРБ и Продължаваме промяната се надпреварват да се кълнат във честност към Съединени американски щати. Не се приказва за казуса на съществуването на страната ни, само че като суверенна.  Ние сме в Европейски Съюз, само че у нас не се приказва за неприкрития блян на Брюксел да трансформира европейския континент в една страна. Това значи страните да изчезнат. Това не са националистически бълнувания. Правата на страните от ден на ден се окастрят.  Наскоро немският канцлер Олаф Шолц съобщи, че е време да се приключи правото на глас на всяка държава-членка в Европейски Съюз. Е, това равноправни членове ли ни прави или колония!? “, попита Симо Миланов.

По думите му, пред България от ден на ден ще стои въпросът, дали ще продължим да съществуваме като национална страна или ни следва бъдеще на провинция в Евросъюза, който ще се е трансформирал в Съединени Европейски Щати .

Симеон Миланов обърна внимание още, че от ден на ден в политиката си Европейският съюз се изявява като прокси на Съединени американски щати. 

























ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР