Сутринта в Пловдив започва с температури около 9°, но с

...
Сутринта в Пловдив започва с температури около 9°, но с
Коментари Харесай

Топла и слънчева събота в Пловдив, валежи не се очакват


Сутринта в Пловдив стартира с температури към 9°, само че с чувството за по-студено. През деня ще бъде най-вече слънчево. След обяд облачността от северозапад ще се усилва, само че ще бъде съвсем без превалявания. Вечерта и през нощта против неделя тук-там в Източна България ще превали, допустимо е и да прегърми. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 22° и 27°, в Пловдив - към 25°.

Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца, след обяд ще се намалява.

В планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд облачността ще се усилва, само че ще бъде съвсем без превалявания. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 16°, на 2000 m - към 8°.

По Черноморието преди обяд ще бъде най-вече слънчево. След обяд облачността ще се усилва, само че денем ще е съвсем без превалявания. Вечерта и през нощта против неделя тук-там от север на юг ще има превалявания от дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 18° и 23°. Температурата на морската вода е 10°-13°. Вълнението на морето ще е 1 бал.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР