Сутринта в Пловдив ще бъде студено с температури около нулата,

...
Сутринта в Пловдив ще бъде студено с температури около нулата,
Коментари Харесай

Хладно утро и слънчев следобед в Пловдив

Сутринта в Пловдив ще бъде студено с температури към нулата, само че последователно ще се затопля. Около обяд температурите ще доближат до 10 градуса, а следобяд се чакат стойности от 12-13 градуса. Денят ще бъде безоблачен и без превалявания. Затоплянето в Пловдив ще продължи и през идващите дни.
Прочетете още
Утрото в страната ще бъде студено с минимални температури сред минус 5° и 0°, тук-там в котловините и по-ниски. В София минималната температура ще е към минус 3°. През деня ще е най-вече слънчево, преди обяд с краткотрайни нараствания на облачността над източните региони от страната, само че ще остане без превалявания. След обяд ще духа слаб северозападен, в Източна България - северен вятър. Максималните температури ще са сред 8° и 13°, в София - към 8°. Атмосферното налягане ще остане по-високо от междинното за месеца.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 3°, на 2000 метра - към минус 3°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево, само че сутринта тук-там видимостта ще бъде понижена. Ще духа слаб, след обяд - до сдържан северен вятър. Максималните температури ще са 7°-9°, малко по-високи от температурата на водата. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, на север от нос Калиакра - до 4 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР