Сутринта на места в източните райони, в котловините и по

...
Сутринта на места в източните райони, в котловините и по
Коментари Харесай

Мъгла и облаци до обяд, после идва слънцето

Сутринта тук-там в източните региони, в котловините и по поречието на Дунав ще има условия за мъгла или ниска облачност, които ще се задържат до към обяд. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Минималните температури ще бъдат сред 5° и 10°. Максималните температури ще са сред 18° и 23°. Атмосферното налягане е малко по-ниско от междинното за октомври и ще се задържи без основна смяна.
Преди обяд на обособени места ще има условия за мъгла или ниска облачност, които до обяд ще се разсеят.
След обяд над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максимални температури на въздуха: 20-21°. Температурата на морската вода е 19-20°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан южен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 14°, на 2000 метра – към 8°.
В сряда и четвъртък облачността ще бъде най-вече забележителна. През първия ден на обособени места, основно в Южна България, а през втория – на повече места, основно в югоизточната половина от страната, ще има валежи от дъжд, с нараснала възможност в крайните югоизточни региони за по-съществени количества. Дневните температури ще стартират да се намаляват, утринните едва ще се покачат. В петък вятърът ще се обърне от запад-северозапад и ще се усили, с него понижението на температурите ще продължи. Облачността ще е променлива, по-често забележителна. На обособени места ще превали слаб дъжд. Минималните температури ще са сред 7° и 12°, оптимални - сред 14° и 19°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР