Сутринта на 25 март Руската федерация изстреля ракети Циркон по

...
Сутринта на 25 март Руската федерация изстреля ракети Циркон по
Коментари Харесай

Defense Express: Руската федерация удари Киев за втори път с Циркон

Сутринта на 25 март Руската федерация изстреля ракети " Циркон " по Киев. Това е второто обществено известно потребление на тази ракета от руснаците. За това написа РБК-Украйна с позоваване на Defence Express.
Според изданието врагът е изстрелял „ Циркон” над Киев, като са съумели да ги смъкват непосредствено в небето над столицата. За това, че е бил свален точно „ Циркон “, свидетелства първичният разбор на останките от две свалени, само че паднали в столицата ракети. Ракетите са изстреляни от Крим.
За първи път руснаците евентуално са блъснали столицата с " Циркон " на 7 февруари, когато евентуално осколките от ракетата са паднали в региона на Деснян. Техният брой обаче не беше задоволителен и идентифицирането им лиши към 5 дни, твърди Киев.
Този път експертите са съумели да съберат по-подробни фрагменти и да проведат по-задълбочен разбор. По-специално, дайте прецизен отговор за типа на мотора, системата за ориентиране и употребяваните материали.
Както отбелязва Defense Express, експертите са събрали много огромно количество информация. Това ще даде опция да се оценят действителните благоприятни условия на „ Циркон “ и равнището на технологиите, постижими сега от Руската федерация за основаване на ракета.
Около 10:30 ч. на 25 март е оповестена въздушна паника в някои райони на Украйна, в това число в Киев и района. Военновъздушни сили предизвестиха за опасност от балистика. Почти незабавно в Киев избухнаха детонации.
Осколки от ракети паднаха в няколко квартала на столицата. По-специално, вследствие на ракетната офанзива е развалена висока постройка в регион Печерск. Първоначално се знаеше за две жертви. Тогава броят на ранените стартира да пораства. В момента е известно, че пет от всеки 10 жертви имат остра реакция на стрес.
Да прибавим, че Руската федерация удари Киев с две балистични ракети, изстреляни от територията на краткотрайно окупирания Крим. Те съумяха да смъкват. Тази офанзива на Руската федерация стана третата в столицата за последните пет дни. Прочетете повече за следствията от офанзивата в РБК-Украйна.
" Циркон " нападна Украйна
Припомняме, че по-рано в медиите се появи информация, че по време на ракетната офанзива сутринта на 7 февруари Русия е могла да употребява противокорабна хиперзвукова ракета ЗМ22 „ Циркон “.
Тогава ракетната офанзива беше ориентирана основно към Киев, макар че Николаев и Лвовска област също бяха обстрелвани.
Трябва също да се означи, че Путин в действителност удостовери ударите от противокорабния „ Циркон “, когато приказва за руско-украинската война в края на предишния месец в речта си.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР