Сутрините винаги са трудни, особено когато трябва да ставаме рано.

...
Сутрините винаги са трудни, особено когато трябва да ставаме рано.
Коментари Харесай

Кой е най-подходящият сутрешен ритуал за теб според зодията ти

Сутрините постоянно са сложни, изключително когато би трябвало да ставаме рано. От разкриват кой утринен обред ще ти помогне да имаш по-добър старт на деня съгласно зодията ти.

Овен
Най-добрият метод да започнете деня си, Овни, е с бърза утринна подготовка. Обикновено имате доста сила и е отлично да я раздвижите още първоначално. Това ще ви помогне да управлявате страстите си през целия ден и ще ви насърчи към повече дисциплинираност.

Телец
Започнете деня си със здравословна закуска. И не става въпрос единствено за това да нахраните тялото си със разнообразни съставки, които да ви заредят, само че и за акта на основаване на вкусна закуска като част от утринния обред.

Близнаци
Медитацията е превъзходен метод да започнете деня, Близнаци. Умът ви е джунгла от толкоз доста блестящи мисли, хрумвания и любопитни неща. Започвайки деня си с медитация, можете да работите за усмиряване на тези състезаващи се утринни мисли, да се центрирате и да се успокоите още през цялото време.

Рак
За вас, Раци, е изключително значимо да се свързвате с страстите си още от сутринта. Контрапродуктивно е да се опитате да ги приглушите, това единствено ще ви дезориентира. Напротив, добре е в действителност да прекарате няколко минути в тях и в случай че решите, че има страст, която би попречила на деня ви, можете да си визиите какво би ви помогнало.

Лъв
Най-добре е заран да останете сами и да прекарате време със себе си. Ако спите дружно с сътрудник, отидете в друга стая и се фокусирайте върху себе си. Добре е да няма външни въздействия: единствено вие и вашата компания. Казвайте си мислено или на глас какъв брой прекрасен ще е деня, все пак и с какъв брой доста капацитет сте изпълнени.

Дева
Докато се обличате и закусвате заран, планирайте деня си. Вие обичате да сте проведени и детайлите са доста значими за вас. Дори към този момент да сте изготвили проект, погледнете го още веднъж и се попитайте дали сте приоритизирали верните неща.

Везни
Скъпи Везни, тук сме да потвърдим, че сте задоволително положителни. Вие имате податливост да се възхищавате на триумфите и позитивните черти на хората към вас. Сутрин е добре да започнете със съзнанието, че в действителност сте умни, сръчни, надарени и кардинални. Направете лист с 5 ваши хубави качества (които не зависят от утвърждението на другите) и ще забележите разликата в настроението си.

Скорпион
Нека бъдем почтени, Скорпиони, вие обичате да размишлявате дълго и надълбоко и да изкарвате на повърхността всяка една кирлива риза във всичко към вас. Пласт по слой анализирате всеки проблем до момента в който го разнищите. Затова за вас е добре да си водите дневник и изключително значимо да впишете нещо в него заран. Когато видите всичко черно на бяло, ще се освободите от някои от мислите си и ще създадете пространство за други.

Стрелец
Стрелци, знаем какъв брой отегчителен и битов може да бъде живота от време на време. Започнете деня си с четене или с разходка по улиците или най-близкия парк. Или друга активност, която разрешава на съзнанието по едно и също време и да е центрирано, и да се рее. Това ще ви даде опция да раздвижите мозъка си и във вас ще потече доста креативна сила.

Козирог
Козирог, с цел да постигнете най-хубавите резултати по най-хубавия метод за вас, е значимо да бъдете спокойни и заземени. Един от най-хубавите способи да започнете деня си, е да вършиме дихателни извършения и да се свържете с тялото си. Помислете върху задачите си и по какъв начин желаете хората да се държат с вас денем. Най-висшата форма на ръководство е контролът върху себе си. Ако вие сте заземени, в мир със себе си и в мощна връзка с тялото си, сте създали всичко, което зависи от вас.

Водолей
Понякога имате потребност от бягство, Водолеи, изключително когато би трябвало да се погрижите за неща, които бихте предпочели да не зависят от вас. Перфектното решение, което ще ви помогне да започнете деня най-положително, е посредством визуализации. Веднага откакто се разсъните, преди да извършите каквото и да било друго, отделете време да си визиите съвършения ден. Няма значение какъв брой неуместен или нереалистичен може да наподобява той, изиграйте го до дъно.

Риби
Риби, за вас е съвършено да започнете деня си с музика и даже доза мечтаене. Няма значение какво ще слушате, стига да е уместно за настроението, в което желаете да бъдете денем. Вие сте магьосниците на зодиака и можете да създадете каквото поискате със съзнанието си. Така че, слагайте слушалките, насладете се на утрото и продължете с деня си по-късно.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР