Сутрин е. Алармата упорито не престава да звъни, навън е

...
Сутрин е. Алармата упорито не престава да звъни, навън е
Коментари Харесай

Крем за бръснене с кофеин ви дава нужната сутрешна енергия

Сутрин е. Алармата настойчиво не престава да звъни, на открито е още съвсем мрачно, а цялото ви тяло копнее за още няколко сладки мига - или часове - под топлите завивки, написа Express.

За страдание ви се постанова да ставате, тъй като всекидневието не търпи отсрочване.

Ако принадлежите към мощния пол, евентуално дребното и много скъпо време, с което разполагате, се поделя сред чашата топло кафе и утринното бръснене. Благодарение на новаторска концепция обаче към този момент умерено може да пропуснете кафето, да спечелите още малко време за себе си и все пак да напуснете дома освежени и заредени с сила.

Това е по този начин, тъй като на 43-годишният откривател Стан Адес му е хрумнало, че може да сътвори цялостен с кофеин крем за бръснене, който да даде на трудещия се човек утринната енергийна инжекция.

Работейки дружно с химик, Адес съумява да вкара доза кофеин в крем за бръснене, която по-късно се всмуква от кожата. Освен това резултатите демонстрират, че кофеинът оказва помощ да се понижи зачервяването на кожата, което от време на време съпровожда бръсненето, както и поддържа тъканта здрава.

Приливът на сила идва към 5 минути откакто се употребява продукта.

Във всяка тубичка има към 50 мг кофеин, което е междинното количество от веществото в чаша кафе. Производителят предлага крема в комфортна опаковка и с размери, които го вършат подобаващ за потребление на път. Целият комплект, който включва и афтършейв, коства 7.99 $.

А вие бихте ли си го купили?

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР