Сутрешното ви настроение обикновено не е най-прекрасното, нали? Всъщност е

...
Сутрешното ви настроение обикновено не е най-прекрасното, нали? Всъщност е
Коментари Харесай

6 начина да започнете деня в добро настроение

Сутрешното ви въодушевление нормално не е най-прекрасното, нали? Всъщност е доста значимо по какъв начин стартира денят ви. Би трябвало да се усмихвате единствено тъй като сте отворили очите си, само че в случай че това не е задоволително, ние имаме няколко трика, които ще ви оказват помощ да стартирате деня си с положително въодушевление. Ето ги и тях:
1. Помислете за нещата, които харесвате в себе си - още до момента в който сте в леглого, помислете за нещата, за които сте признателни сами на себе си. Започнете да го вършиме всеки ден, колкото е допустимо по-често. Замислете се за какъв брой доста неща можете да бъдете признателни на себе си. Може би до в този момент даже не сте го осъзнавали. Благодарете си, че можете да пеете, че сте учтиви с приятелите си, че имате човек до себе си, че сте сполучливи на работното място и така нататък Съвсем скоро ще започнете да почитате себе си доста повече. Също по този начин ще виждате живота си и себе си в по-добра светлина. Това е една от най-хубавите промени.
2. Предайте щастието си - това е една доста добра рецепта за благополучие. Просто се погрижете и хората към вас да бъдат усмихнати и положително настроени. Например звъннете на родителите си рано заран преди работа, просто с цел да ги чуете. Също можете да изпратите занимателни или благи известия на сътрудниците си, още преди да сте стигнали до офиса. Най-лесният метод да се почувствате по-добре е като накарате някой различен да се усмихне и да се почувства добре. Ако вършиме това всеки ден, освен хората към вас ще са по-щастливи, и вие самите ще бъдете.
3. Поглезете се - направете обичаната си закуска и изпийте едно кафе с обичан човек. Или пък прочетете няколко страници от обичаната си книга, изгледайте един епизод на обичания си сериал или просто поговорете с значим за вас човек. Запомнете, че живота не е единствено бързане за работа, работа и прибиране от работа. Важно е да отделяте време и за себе си, а извършите ли го сутринта, денят ви ще е изпълнен с усмивки и зареден с позитивна сила. Просто всяка заран отделяйте време, с цел да се поглезите. Също по този начин избягвайте да слушате телевизионни излъчвания, в които се оповестяват неприятни вести. Най-лошото нещо, което можете да си аргументите рано заран е започване на деня с неприятни новини.
4. Направете си проект за деня - помислете тъкмо по какъв начин ще протече денят ви, тъкмо какви са дилемите ви и по какъв начин ще са разпределени. Ако денят ви е свободен, също направете проект. Когато човек знае какво го чака е по-спокоен и убеден в себе си. Не позволявайте на хаоса да провали денят ви. Правете си проект всяка заран преди да тръгнете на работа.
5. Планирайте нещо хубаво за края на деня - направете всеки елементарен ден петък. Планирайте по нещо хубаво и отпускащо за всяка вечер с внимание, по този начин както планирате петък вечер. Така ще сте доста по-мотивирани, тъй като ще сте наясно, че ви чака нещо прелестно в края на работния ден.
6. Усмихнете се на себе си – всяка заран се усмихвайте на себе си в огледалото. Да започнете деня с обич към себе си е едно от най-хубавите неща, които можете да извършите. Защо? Защото по този начин ще се почувствате по-щастливи и енергични. Просто застанете пред огледалото и с подарете най-широката усмивка, на която сте способни. Няма да съжалявате.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР