Сутрешното поглеждане в огледалото е като ритуал, който извършваме съвсем

...
Сутрешното поглеждане в огледалото е като ритуал, който извършваме съвсем
Коментари Харесай

Защо НИКОГА да не се поглеждаме в огледалото, преди да сме си измили лицето

Сутрешното поглеждане в огледалото е като обред, който правим напълно механично, без даже да се замисляме. Свикнали сме като станем от леглото, първото нещо, което да създадем, е да забележим отражението си в огледалото.

Твърди се, че в никакъв случай не би трябвало да се поглеждаме в огледало, преди да сме измили лицето си, тъй като този първи взор може и да ни стресне.

Ако се погледнете в огледалото, преди да сте измили очите си, ще изпитате отчаяние

Не бива да забравяме, че когато човек е спал по-продължително време, лицето му подпухва и под очите има неприятни торбички, които са мощно изразени минути, откакто сме се събудили. Да не приказваме, че в очите липсва оня искра, който сме привикнали да виждаме.

Не е по никакъв начин целесъобразно денят ни да започва с неприятно усещане за самите нас. Това води до утринен стрес, който не ще повлияе удобно на целия ни ден.

За да избегнете това, нашият съвет е сутринта, откакто отворите очите си, да изтичате в банята, да измиете лицето и зъбите си и едвам откакто извършите всички тези ритуали, да се погледнете в огледалото.

Това ще ви избави от утринния стрес и няма да слага неприятно начало на новия ден. Все отново е значимо човек да стартира деня с необятна усмивка, а не с мрачна физиономия.

Избягвайте да го вършиме и сме сигурни, че ще сте доста по-позитивни, а дружно с това и продуктивни на работното си място. Грижете се за себе си, ползвайте подобаваща козметика, третирайте бръчките още от зародиш, тъй че всякога, щом видите изражението си, да изпитвате любов към вас самите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР