Сутрешното изявление на премиера не променя впечатлението, което той остави,

...
Сутрешното изявление на премиера не променя впечатлението, което той остави,
Коментари Харесай

Нинова не се отказва: Щабът беше употребен за пиар

„ Сутрешното изказване на премиера не трансформира усещането, което той остави, че Щабът беше използван за пиар. Всички помним думите, в това число и на премиера, за чували с трупове, морги, катафалки, за пъкъл, който фактически не се случи. В момента обаче, в който тези внушения започнаха да пречат, да срещат социална опозиция и съмнение, министър председателят реши да ги приключи. Пиарски метод, за жалост в тежък миг за българския народ “. Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред БНР.

Според нея Борисов подхождал с всяване на боязън, тъй като липсвало доверие на хората в институциите. Според ръководителя на Българска социалистическа партия най-голямата неточност на ръководещите е, че разделят живота и здравето на хората от икономическите и обществените последствия от рецесията.

По думите на Корнелия Нинова Борисов е обединител единствено на думи, само че на дейности отхвърлял всички различни оферти.

„ Ако Борисов за 10 години е трансформирал политиката в пиар, то ние предлагаме опция – сериозна и задълбочена политика, която се прави в Народното събрание – със законодателни начинания, а не с празни приказки на конференции и ръководство на страната през тв приемника. На нито една конференция Борисов не сподели къде се харчат парите на българския народ. Тези 10 милиарда лева, които ще вземат, ще се връща от българския народ и той би трябвало да знае къде отива всеки лев. Абсолютно недопустимо е този доклад да се прави на конференции с комфортни въпроси. Този надзор би трябвало да се прави от парламентарната естрада “, безапелационна бе Корнелия Нинова. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР