Сутрешният блок на bTV Тази сутрин“ започва новия сезон на

...
Сутрешният блок на bTV Тази сутрин“ започва новия сезон на
Коментари Харесай

Златимир Йочев и Мария Цънцарова ще водят сутрешния блок на bTV

Сутрешният блок на bTV „ Тази заран “ стартира новия сезон на 4 септември с новa екранна двойка – известните публицисти на медията Златимир Йочев и Мария Цънцарова. Всеки работен ден от 6:00 часа сутринта двамата изявени водещи ще показват пулса на публичния живот в страната, дружно с останалите лица от нюзрума на bTV Новините, времето и спорта.

За последните две години Златимир Йочев се трансформира в едно от най-харесваните лица и завоюва доверието на феновете на bTV в България. Мария Цънцарова е един от най-награждаваните публицисти в страната. Събирането на двамата водещи на екран ще даде на публиката още качествено и извънредно журналистическо наличие.

Най-важните тематики за феновете ще намират своето място всеки ден в ефира на bTV до 9:30 часа, след което ще търпят развиване денем в новинарските излъчвания и цифровите канали на медийната група. Сутрешните излъчвания вести се усилват с една повече. Новинарите Виктория Готева-Димитрова и Ивайло Везенков ще срещат аудиторията с най-важното от България и света в 06:00, 07:00, 08:00 и 09:00 часа.

„ Златимир Йочев и Мария Цънцарова са две от нашите емблематични лица. Радвам се да ги съберем като двойка, тъй като са изявени експерти с темперамент и харизма, които ще се допълват отлично в микса от тематики и вести – без значение дали приказваме за показване на политически, стопански или обществени въпроси. Пожелавам им триумф и съм убеден, че тяхната активност и упоритост ще изведе предаването на още по-високо равнище “, споделя Антон Хекимян, Директор „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “.

„ Тази заран “ е едно от най-харесваните и с висок рейтинг настоящи излъчвания в портфолиото на bTV Media Group. Съгласно данните на ГАРБ, междинният годишен аудиторен дял на предаването (за категория А4+) от 2021 година насам е над 33% за година, като усредненият аудиторен дял за целия интервал е с 13% повече от този на конкурентната телевизия в същия часови слот. Освен палитрата от разнообразно и потребно наличие, представяно всяка делнична заран на феновете, „ Тази заран “ е сертифицирана въглеродно неутрална телевизионна продукция, която се осъществя в сходство със зелените грийн филминг практики за запазване на околната среда.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР