Сутрешните температури в Пловдив започват да се понижават и днес

...
Сутрешните температури в Пловдив започват да се понижават и днес
Коментари Харесай

Предимно облачно време в Пловдив днес, температурите леко се понижават

Сутрешните температури в Пловдив стартират да се намаляват и през днешния ден ни чакат сред 5 и 8 градуса. Следобедът ще остане относително топъл за сезона с оптимални температури от 16-17 градуса. Ще доминира най-вече облачно облачно време, само че без превалявания.
Прочетете още
Над по-голямата част от страната ще доминира слънчево време. До обяд тук-там в равнините и низините ще бъде мъгливо или с ниска облачност. След обяд от запад облачността още веднъж ще стартира да се усилва. Ще духа слаб юг-югоизточен вятър. Максималните температури ще са сред 15° и 20°, в София - към 16°. Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и ще остане без основна смяна.

В планините ще доминира слънчево време. След обяд от запад облачността ще се усилва. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 14°, на 2000 метра - към 7°.

Преди обяд по Черноморието ще има мъгла или ниска облачност. След обяд видимостта ще се усъвършенства, а облачността ще се раздра и намалее, само че до вечерта от запад още веднъж ще стартира да се усилва. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 16°-17°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР