Суров ултиматум е поставила Искра Фидосова към годеницата на сина

...
Суров ултиматум е поставила Искра Фидосова към годеницата на сина
Коментари Харесай

Искра Фидосова хвана на тясно годеницата на сина си, постави й железен ултиматум

Суров ултиматум е сложила Искра Фидосова към годеницата на сина си Франсоа Фидосов. Правистката упорствала първородният правоприемник на семейството да носи нейното име.
В противоположен случай младото семейство да не разчитало на помощта и връзките на юристката, написа „ Галерия “.
Нещо повече – Фидосова с удоволствие щяла да поеме и разноските по идната женитба, без да товари с нито стотинка родителите на булката. Условието обаче си оставало същото – бъдещото бебе би трябвало да бъде кръстено на нея.
Според осведомени снаха й Лора Стойкова не била от най-покорните и е прекомерно евентуално да не се съобрази с ултиматума.

Лора и Франсоа се сгодиха преди повече от месец – към Деня на влюбените. По време на сантименталната им отмора на Малдивите синът на Искра Фидосова й подари годежен пръстен с голям елмаз, а Лора сподели: „ Да “. Очаква се сватбата да е идното лято, а бебето е в развой.
За сантименталното предложение за брак описа самата Лора. Красавицата е избраницата на Франсоа още от годините му в гимназията, а двамата са неразделни.
Франсоа предложил брак на Лора по най-романтичния метод, само че и по най-изненадващия, описаха близки до хубавицата. Франсоа паднал на колене пред Лора в навечерието на Свети Валентин и изискал ръката й публично на 12 февруари. Синът на юристката бил безапелационен, че не желае обичаната му да е следващото момиче, което получава годежен пръстен точно на Деня на влюбените, а да има специфичен ден, който да помни цялостен живот.

Живот, който, споделил Франсоа, желае да прекара дружно с нея.
Двамата са дружно от цели седем години и са бясно влюбени, а Фидосова още от пръв взор одобрила красивата Лора за бъдеща половинка на сина си. Красивото момиче, което кове бъдещето си на ослепителен проектант, незабавно се сприятелила с бъдещата си свекърва и брачна половинка й Томислав Живкович.
Майката на булката Алиета също от години се знае със „ сватовете “
и утвърждава връзката на щерка си с Франсоа.
Франсоа записа право в УНСС и потегли по стъпките на майка си, описаха пък монтанчани пред „ България Днес “.

Въпреки че учи и живее от години в столицата, Франсоа към момента е регистриран по персонална карта в Монтана, където дал своя вот за президент на последните избори, шушукат пък локалните от родния му град. Развълнувани от сватбата, локалните занапред се надяват, че Франсоа и Лора ще си кажат „ да “ точно в Монтана, макар че хубавицата е столичанка.
Инфо: ХотАрена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР