Суперзвездата Златан Ибрахимович няма да играе за Швеция в четирите

...
Суперзвездата Златан Ибрахимович няма да играе за Швеция в четирите
Коментари Харесай

Швеция без Златан Ибрахимович в Лигата на нациите

Суперзвездата Златан Ибрахимович няма да играе за Швеция в четирите мача от Лигата на нациите на УЕФА идващия месец. Това съобщи селекционерът мениджърът на скандинавците Яне Андерсон.

Нападателят е с травма на коляното през последните месеци, като за последно игра 90 минути през януари за своя клуб Милан.

" Всички знаят, че той има проблем с травма от известно време и няма да играе в шампионата поради това ", сподели Андерсон.

Ибрахимович се отдръпна от националния тим на Швеция след Евро 2016, само че се завърна за квалификациите за Световното състезание през 2021-а. Той е голмайстор номер 1 на Швеция за всички времена с 62 попадения в 121 мача.

На въпрос дали Ибрахимович вечно се е отказал да играе за Швеция, Андерсон сподели, че ще поддържа връзка с 40-годишния футболист.

" Ще поддържаме връзка и в бъдеще, разбрахме се за това последния път, когато говорихме. Просто обсъждахме идните мачове, нищо друго ", добави Андерсон.

Швеция, която е в група B4, гостува на Словения (3 юни), преди да бъде хазаин на Норвегия (6 юни) и Сърбия (10 юни), след което има пътешестване до Норвегия на 12 юни.
 Обрат: Фабрегас няма да поставя завършек на кариерата си
Обрат: Фабрегас няма да поставя завършек на кариерата си

Играчът разгласи, че желае да играе още един сезон
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР