Суперзвездата Зейн Малик представи новия си сингъл “Let Me”. Музикални

...
Суперзвездата Зейн Малик представи новия си сингъл “Let Me”. Музикални
Коментари Харесай

Зейн представи новия си хит

Суперзвездата Зейн Малик показа новия си сингъл “Let Me”. Музикални продуценти на сингъла са MakeYouKnowLove и Khaled Rohaim (британският продуцентски екип, който работи със Зейн по сингъла му "Pillowtalk "), които са и съавтори на песента дружно със Зейн. “Let Me” е въодушевяващ ъпбийт поп сингъл, записан в именитото студио на Джими Хендрикс "Electric Lady Studios " в Ню Йорк.

Творческата идея за видеото е основана и развита от самия Зейн в съдействие с режисьора на плана - Хосе Падиля (Narcos, Robocop). Двамата осъществят визията на Зейн като канят за присъединяване във видеоклипа и един от обичаните му артисти - Стивън Бауър (Scarface, Breaking Bad). Видеото към “Let Me” е образното продължение на “Dusk Til Dawn” - абсолютният шлагер с присъединяване на Sia- който завоюва премията на MTV VMA в категорията "Най-добро видео " за 2017 година.

“Let Me” е сингъл от идния втори студиен албум на Зейн, който събира прекарванията, израстването и вдъхновенията на актьора през последните две години - времето след излизането на първия му солов албум "Mind Of Mine ". Проектът реализира свръхестествен триумф, като трансформира Зейн в първия английски актьор с едновременен дебют на върха на класациите в Съединени американски щати и Англия. През 2017 година Зейн се отдаде на пристрастеността си към модата и сътвори извънредни сбирки за марките Versace и Giuseppe Zanotti. Успехите в стилния отрасъл донесоха на Зейн премията на списание GQ, които го отличиха в категорията "Най-стилен мъж " за 2017 година по време на обичайните им годишни награди "Мъж на годината ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР