Суперзвездата в отбора на Анадолу Ефес Шейн Ларкин разкри, че

...
Суперзвездата в отбора на Анадолу Ефес Шейн Ларкин разкри, че
Коментари Харесай

Ларкин получил оферта от НБА през лятото

Суперзвездата в тима на Анадолу Ефес Шейн Ларкин разкри, че е получил добра оферта от тим от НБА през лятото, само че нещата не са се развили по проект. Както е известно, 28-годишният американец се завърна в Истанбул при започване на тази седмица и мигновено възобнови тренировки, с цел да бъде във форма за конфликта с Олимпиакос на следващия ден в среща от шестия кръг на постоянния сезон в Евролигата.
" Имах обезпечена многогодишна договорка с тим от НБА. Предложиха ми положителни пари, може би сходни на тези, които щях да получавам тук в Ефес, само че нещата просто не се получиха по този начин, както ми се искаше. Щастлив съм, че още веднъж съм тук, и че владея още една опция да печеля трофея от Евролигата. Щеше да е ужасно да мина в НБА, само че не се получи. Все отново това няма значение, тъй като се завърнах в тим, в който желая да бъда. В страна, в която обичам да пребивавам. Сега ще се опитаме да извлечем максимума от този сезон и ще хвърлим сили, с цел да получим това, което преследваме през последните три години ", показа Ларкин, който подписа нов контракт с Ефес през лятото.

Той приказва и за формата си сега, като означи, че се е подложил на интервенции и на двете колена по време на паузата. - " Мисля, че сега съм на 85-90% от опциите си. Това е добър късмет да изляза на паркета и да потвърдя на себе си, че тялото ми е готово, откакто претърпях интервенции на двете ми колена. През първите няколко седмици ще съм на 85%, по-късно на 90%, а през идващия месец се надявам да съм изцяло подготвен ", сподели още Ларкин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР