Суперзвездата Неймар посочи името на следващото дете чудо на бразилския

...
Суперзвездата Неймар посочи името на следващото дете чудо на бразилския
Коментари Харесай

Неймар: Естевао ще се превърне в гений на бразилския футбол

Суперзвездата Неймар уточни името на идващото дете знамение на бразилския футбол. Според 32-годишния нападател на Ал Хилал това е младежът Естевао, който от лятото на 2025 година ще облече фланелката на Челси.

Както е известно, " сините " от Лондон заплатиха за 17-годишното крило на сегашния му клуб Палмейрас 32 милиона евро, като договорката включва и спомагателни 23 милиона при осъществяването на избрани условия.

" Мисля, че Естевао от Палмейрас е огромен гений, който ще даде подтик на бразилския футбол. Мисля, че той ще се трансформира в талант ", показа Неймар, някогашен нападател на Сантос, Барселона и Пари Сен Жермен.

Големи похвали Естевао получи и от различен собствен съотечественик - международния първенец от САЩ`94 Бранко. Според някогашния халф " Селесао " ще има доста мощен състав за идващото Световно състезание през 2026 година.

" Естевао, за мен, при цялото ми почитание към останалите, е нещо доста съществено. И ще кажа, че той е най-страхотният състезател, който се е раждал в Бразилия след Неймар ", сподели Бранко.
 Челси усъвършенства предлагането си за Месиньо
Челси усъвършенства предлагането си за Месиньо

Битката за бразилския гений е сериозна
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР