Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо е по-вероятно да се завърне

...
Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо е по-вероятно да се завърне
Коментари Харесай

В Италия: По-вероятно е Роналдо да се завърне в Ман Юнайтед, отколкото в Реал Мадрид

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо е по-вероятно да се завърне назад в Манчестър Юнайтед, в сравнение с в Реал Мадрид, пишат медиите в Италия. В момента Роналдо кара третия си сезон при „ биаконерите “, само че на Апенините считат, че той не е оказал въздействието, което някои са се надявали, изключително откакто италианският първенец отпадна за трета поредна година още преди ½-финалилте в Шампионската лига.

Преди това португалският национал завоюва трофея пет пъти в кариерата си, четири, от които с екипа на Реал Мадрид и един път с Манчестър Юнайтед.

„ Tuttosport “ твърди, че в случай че Роналдо реши да напусне, то връщането му на „ Олд Трафорд “ би било по-реалистичен вид от това да заиграе още веднъж на „ Сантиаго Бернабеу “.

Дори в средата на 30-те си години, петкратният притежател на „ Златната топка “ остава един от най-хубавите в света и би било добре за него да опита смяна след леко разочароващото време в Италия.

Феновете на „ алените дяволи “ безспорно биха се радвали да видят Роналдо назад в клуба. „ Tuttosport “ допуска обаче, че Реал е по-вероятно да се концентрира върху привличането на младия нападател Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен. Смята се, че французинът би могъл да бъде съвършен дълготраен заместител на Роналдо в испанския първенец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР