Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо e застрашен да пропусне

...
Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо e застрашен да пропусне
Коментари Харесай

Искат 12 мача наказание за Роналдо

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо e заплашен да пропусне 13 мача поради изгонването cи в пъpвия мач c Барселона (3:1) от дуела за Суперкупата на Испания. Португалецът получи два жълти картона в края на срещата, вторият от които за симулация.

След това нападателят бутна съдията Рикардо де Бургос Бенгоечея. Заради тази постъпка той може да бъде осъден сред 4 и 12 мача, като поради самия червен картон ще пропусне още един дуел, написа " Марка ".

Машината за голове на Реал Мадрид се трансформира в централна фигура при успеха на " белия балет " на " Камп Ноу ". От клуба ще подадат тъжба против втория жълт картон на португалеца.



Нападателят влезе влезе в полезрението на феновете копирайки метода, по който Лионел Меси отпразнува победния си гол за Барселона в " Ел Класико " на " Сантиаго Бернабеу " през предишния сезон в Ла Лига.

В неделя вечерта CR7 се появи в игра през второто полувреме в първата среща за Суперкупата на Испания и означи хубав гол за 1:2 малко преди да получи втори жълт картон в дуела на " Камп Ноу ".

След попадението си Кристиано опъна фланелката си във въздуха по същия метод, по който Меси го бе сторил на " Бернабеу " по-рано тази година.

Реваншът на стадион " Сантяго Бернабеу " ще се играе в сряда против четвъртък от 00:00 часа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР