Суперзвездата на Пари Сен Жермен Лионел Меси все още не

...
Суперзвездата на Пари Сен Жермен Лионел Меси все още не
Коментари Харесай

Не е заради парите: Меси иска да види какъв ще бъде ПСЖ догодина и тогава ще реши дали ще остане

Суперзвездата на Пари Сен Жермен Лионел Меси към момента не е възобновил контракта си, защото има подозрения по отношение на плана на клуба. Според журналиста Фабрицио Романо от ПСЖ към този момент са отправили предложение към аржентинеца за удължение на контракта.

През декември страните реализираха устно съглашение за удължение на контракта и взеха решение да изчакат, с цел да обсъдят детайлностите по новото съглашение. На първата среща по този въпрос, която се организира през февруари, страните не съумяха да реализират цялостно единодушие и това не е обвързвано единствено с финансовата страна на въпроса.

Меси желае да разбере какъв ще бъде клубът през идващия сезон: кои играчи ще изоставен, дали треньорът ще остане. Лео също желае да отдели повече време за разискване на продължителността на новия контракт. В тази връзка страните ще би трябвало да проведат още няколко срещи.

Меси има намерение да остане в Европа. Той има оферта от ПСЖ, само че желае да знае тъкмо какво го чака през идващия сезон.

35-годишният нападател има 18 гола и 17 асистенции в 31 мача за ПСЖ във всички шампионати този сезон.
 Рамос реши дали ще остава в ПСЖ
Рамос реши дали ще остава в ПСЖ


Абитуриентски мъжки костюми
Харесва живота в Париж
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg