Суперзвездата на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо смята, че временния

...
Суперзвездата на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо смята, че временния
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо: Юнайтед трябва да промени манталитета си

Суперзвездата на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо счита, че краткотрайния управител на отбора Ралф Рангник би трябвало да получи повече време, с цел да осъществя своите хрумвания.

" Невъзможно е без смяна в манталитета, считам, че това е главното. Неприемливо е нашата настройка да е да се борим за нещо по-малко от Топ 3 във Висшата лига. Смятам, че от време на време, с цел да изградиш нещо положително, първо би трябвало да разрушиш нещо друго.

Така че за какво не - нова година, нов живот и вяра, че Юнайтед може да реализира равнището, което почитателите желаят. Те го заслужават. Смятам, че сме способни да преобърнем нещата. Знам метода, само че няма да го кажа тук, тъй като не считам, че е вярно аз да го върша. Това, което мога да кажа е, че можем да се оправим по-добре - всеки един от нас.

Юнайтед би трябвало да гледа към значимите неща, тъй че би трябвало да променим нещата. Не желая да съм тук, с цел да се боря за шесто или седмо място. Тук съм, с цел да спечелвам и да се боря за огромните неща.

Смятам, че сме способни да сме там, само че не сме на най-хубавото си равнище към момента. Имаме дълъг път да се подобрим и аз имам вяра, че можем да реализираме огромни неща, в случай че променим мисленето си ", сподели Роналдо пред " Sky Sports ".
 Бербатов: Рангник няма опит, не знам дали ще се оправи
Бербатов: Рангник няма опит, не знам дали ще се оправи

Германецът беше назначен като правоприемник на Оле Гунар Солскяер през ноември
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР