Суперзвездата на Манчестър Юнайтед е обявил, че иска „червените дяволи“

...
Суперзвездата на Манчестър Юнайтед е обявил, че иска „червените дяволи“
Коментари Харесай

Роналдо иска в Ман Юнайтед звездата на Ювентус

Суперзвездата на Манчестър Юнайтед е оповестил, че желае „ алените дяволи “ да привлекат крилото на Ювентус Федерико Киеза. „ Calciomercato “ твърди, че португалецът има мощното предпочитание европейският първенец с Италия да се причисли към него на „ Олд Трафорд “.

Двамата се познават добре, защото през предишния сезон бяха съотборници в отбора на „ биаконерите “ и по всичко проличава, че Роналдо е останал впечатлен от показаното от 23-годишния Киеза.

Миналата акция италианецът вкара 15 гола и обезпечи още 11 асистенции. Междувременно Роналдо способства с 36 гола във всички шампионати по време на последния си сезон с Юве.

Киеза взе участие и на Европейското състезание, където победи с националния тим на Италия, като означи попадение в полуфинала против Испания на „ Уембли “. Освен това той вкара единственото попадение при успеха над европейския клубен първенец Челси в Шампионската лига предходната седмица.

Очакванията са обаче „ сините “ от Лондон да окажат сериозна конкуренция на Ман Юнайтед в борбата за Киеза в края на сезона. Твърди се, че от Челси са отправили оферта на стойност от 85 милиона паунда, която обаче е била отхвърлена от Ювентус през лятото.

Киеза сега кара втората година от наема си на „ Алианц Стейдиъм “, като Ювентус има задължението да го откупи за непрекъснато след края на акцията от Фиорентина за сумата от към 43 милиона паунда.

Man Utd 'interested in Chiesa transfer with Ronaldo pals with Juventus star'
— Sun Sport (@SunSport)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР