Суперзвездата на Манчестър Юнайтед бе на върха на щастието след

...
Суперзвездата на Манчестър Юнайтед бе на върха на щастието след
Коментари Харесай

Погба с буйна радост пред камерите след победата на Юнайтед

Суперзвездата на Манчестър Юнайтед бе на върха на щастието след успеха на " алените дяволи " над Пари Сен Жермен (3:1) в 1/8-финалите на Шампионската лига. Французинът прекъсна изявленията на съотборниците си Маркъс Рашфорд и Ромелу Лукаку пред медиите, с цел да показа насладата си с тях.
 Неймар псува, Тухел не може да повярва, че ПСЖ загуби от Юнайтед  Нова магия в Шампионската лига, юношите на Юнайтед изхвърлиха ПСЖ
Допреди няколко месеца Пол Погба искаше да си тръгне от Манчестър Юнайтед, само че сега изживява най-хубавите моменти от кариерата си в този тим. Той бе осъден и пропусна реванша с ПСЖ.

Въпреки това манчестърци съумяха да се класират за 1/4-финалите в шампионата на богатите по извънредно трагичен метод, откакто вкараха третото скъпоценно попадение в 93-ата минута от дузпа и потреблението на ВАР.



Иначе французинът явно към този момент е повече от благополучен в клуба при мениджъра Оле Гунар Солскяер, а в последно време с представянето си демонстрира, че се трансформира в по този начин стремежи водач на " алените дяволи ".

Самият експерт пък също бе извънредно удовлетворен и щастлив от трагичния процес на срещата с парижани.

" Изключително съм удовлетворен от мача, от успеха и класирането. През цялата среща имах вяра, че ще успеем и в последна сметка го направихме. Отдавам заслуженото и на ПСЖ. Страхотен тим.

Знаех, че мъчно ще се надиграваме с французите и за това заложих на по-затворена тактичност, като задачата бе да сме в играта до последната минута. Така и стана. Не желая да разясня дузпата, нито съдиите. Заслужена победа и класиране.

В момента съм управител на Юнайтед и ще продължа да се любувам на тази обстановка. Изживяхме прелестни моменти. Има още два-три месеца от контракта ми и ще продължа да работя с усмивка ", сподели Солскяер.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР