Суперзвездата на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс направи признание за

...
Суперзвездата на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс направи признание за
Коментари Харесай

ЛеБрон Джеймс с шокиращо признание: Не мисля, че някога ще се завърна на 100%

Суперзвездата на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс направи самопризнание за положението си, откакто се завърна в игра след шест седмици неявяване. Краля стори това по време на дуела против Сакраменто през миналата нощ, който обаче приключи с проваляне за първенците след 106:110 в " Стейпълс Сентър ".

Той записа 16 точки, 8 битки и 7 асистенции в първия си мач от шест седмици насам, а след мача тормози почитателите на Лейкърс с думите, че е невероятно още веднъж да бъде на 100% след завръщането си.

" Чувствах се добре в първия си мач от шест седмици насам. Появяваха се болки в глезена понякога, само че те бяха прекомерно леки, тъй че всичко мина добре. Определено мога да кажа, че стартът беше супер. Исках да се завърна в игра допустимо най-бързо. Положих ужасно доста старания за завръщането си, работил съм повече, в сравнение с съм спал през миналите шест седмици. Знаех, че няма да се завърна на 100%. Просто е невероятно и не мисля, че в миналото ще мога още веднъж да бъда на 100%. ", безапелационен бе Джеймс.
 ЛеБрон Джеймс с нова победа в
ЛеБрон Джеймс с нова победа в " Мача на звездите "

Зрелището се игра тази нощ в Атланта
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР