Суперзвездата на кънтри музиката Джейсън Алдийн се оказа изправен пред

...
Суперзвездата на кънтри музиката Джейсън Алдийн се оказа изправен пред
Коментари Харесай

Джейсън Алдийн казва, че стои зад противоречивата „Try That in a Small Town“: „Знам какви са били намеренията“

Суперзвездата на кънтри музиката Джейсън Алдийн се оказа изправен пред непредвидена вълна от несъгласия, когато песента му „ Try That “ в дребен град ", притегли необятно внимание през юли след стартирането на музикалния видеоклип към него, който изобразява протестиращи, които се изправят против служители на реда.

Поддръжниците имат вяра, че песента пази полезностите на дребните градове в несигурни времена, до момента в който критиците настояват съдържа расистки нюанси и приканва към принуждение.

В първото изявление на Aldean за мрежовите вести по отношение на разногласието, той отбрани песента и наличието на музикалния видеоклип.

Снимките на фестивала Route 91 в Лас Вегас, до момента в който той изпълняваше, повлияха на неговите вероятности.

„ Бременната ми брачна половинка беше там. Нашите почитатели бяха там и гледаха шоуто “, сподели той. „ Всички пъкли се разпускат и ти не си квалифициран, знаеш ли, това е като „ Имам китара, какво да върша? “

„ Наистина мисля, че те кара да гледаш на нещата малко по-различно, когато преминеш през нещо сходно ", добави той.

Преди стартирането на песента през май, Aldean смяташе, че друг аспект от нея ще провокира най-вече полемики.

" Мислех, че ще бъде най-големият проблем с песента, че в нея се споделя револвер, " сподели Алдийн, като се базира на текста, „ Имам револвер, който ми даде дядо ми. Казват, че един ден ще ги закопчат. "

„ Така че не чаках да получи такава топлота, каквато получи “, сподели той. „ И мисля, че това се дължи по-скоро на видеото, повече, в сравнение с самата ария. “

На фона на реакцията митингът на Black Lives Matter беше отстранен от музикалното видео, което провокира още повече рецензии. Неговият екип сподели, че клиповете са употребявани без позволение и по тази причина би трябвало да бъдат извадени.

Новият албум на Aldean, " Highway Desperado ", би трябвало да излезе на 3 ноември и включва " Try That in a Small Town. "

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР