Суперзвездата на женските алпийски ски Линдзи Вон (САЩ) обяви, че

...
Суперзвездата на женските алпийски ски Линдзи Вон (САЩ) обяви, че
Коментари Харесай

Линдзи Вон се завръща на пистата през уикенда

Суперзвездата на женските алпийски ски Линдзи Вон (САЩ) разгласи, че е подготвена да се завърне на пистата след лекуване на травма. Четирикратната носителка на Световната купа пропусна старта на сезона, откакто получи увреждане на връзка на коляното по време на подготовка в края на ноември.

"Все още не съм свършена!!! Бяха тежки 6 седмици, само че още веднъж съм на ските и чакам да се завърна в надпреварите. Ще се забележим в Санкт Антон през този уикенд ", написа олимпийската шампионка в спускането от Ванкувър 2010 Вон в "Инстаграм ".
View this post on Instagram
PLEASE WATCH UNTIL THE END I’m NOT done yet!!! It’s been a tough 6 weeks but I’m on skis again and excited to get back in the starting gate. See you in St. Anton this weekend #backinthemix @skibrown #nevergiveup

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on Jan 7, 2019 at 7:29am PST

34-годишната американка, която разгласи, че ще приключи кариерата си след края на сезона, има 82 победи за Световната купа, на 4 от върха на шведската легенда Ингемар Стенмарк. В Санкт Антон (Австрия) предстоят втурване на 12 януари и супергигантски слалом ден по-късно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР