Суперзвездата на италианския хегемон Ювентус - Кристиано Роналдо е поканил

...
Суперзвездата на италианския хегемон Ювентус - Кристиано Роналдо е поканил
Коментари Харесай

Роналдо поканил талант на Аякс да премине в Ювентус

Суперзвездата на италианския хегемон Ювентус - Кристиано Роналдо е поканил младия гений на Аякс Матайс де Лихт да се причисли към редиците на " бианконерите " през лятото.

Това се е случило малко след след края на финала в Лигата на нациите сред Португалия и Холандия (1:0), в който двамата играчи взеха присъединяване. След последния съдийски сигнал те бяха видяни да си приказват и да се смеят.

" Роналдо ме предложения да дойда в Ювентус. Аз бях малко шокиран от този въпрос и по тази причина се засмях. В началото даже не го разбрах. Сега излизам във почивка.
 Холандски суперталант ще реши бъдещето си след финала на Лига на нациите
Ще помисля деликатно какво е най-хубавото решение и тогава ще преценява. За млад състезател като мен е значимо да отида в тим, където ще играя постоянно. Това е най-важното, което ме интересува ", сподели Де Лихт.

Младокът е един от най-желаните играчи сега и интерес към него има от много тимове. Наскоро Аякс отхвърли предложение от страна на Манчестър Сити, тъй че бъдещето му остава неразбираемо. Към момента слуховете пращат младока в Барселона или Байерн Мюнхен. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР