Суперзвездата на Финикс Сънс Кевин Дюрант може и да почака

...
Суперзвездата на Финикс Сънс Кевин Дюрант може и да почака
Коментари Харесай

Кевин Дюрант аут до края на редовния сезон?

Суперзвездата на Финикс Сънс Кевин Дюрант може и да изчака още дълго време, с цел да направи домакинския си дебют за “слънцата ”. Крилото се контузи по извънредно безразсъден метод на загрявката преди мача с Оклахома Сити Тъндър тази заран, откакто се подхлъзна при опит за поднасяне. Според информация на уеб страницата Arizona Republic Кей Ди е изкълчил глезена си, като контузията може да го извади от терените сред две и четири седмици.

До края на постоянния сезон остава тъкмо един месец, като Финикс заема четвъртото място в Западната конференция с баланс от 37 победи и 29 загуби. Тази заран Дюрант трябваше да изиграе първия си мач в Аризона, откакто той взе присъединяване в предходните три гостуващи дуела на отбора си - против Шарлът, Чикаго и Далас. В тях Финикс записа три победи, а тази нощ реализира и четвъртия си пореден триумф.
 Нелепа травма на Дюрант помрачи триумфа на Нелепа травма на Дюрант помрачи триумфа на " слънцата "
Напълно е допустимо да сме изгледали последния мач на Дюрант в постоянния сезон, защото е мощно евентуално треньорският щаб да го резервира за идните плейофи, даже и той да се възвърне по-рано от предстоящото. Все отново за тази цел Финикс би трябвало да задържи мястото си в първата шестица на класирането на Запад, с цел да избегне присъединяване в плей-ин шампионата. Намиращият се на седмо място Далас Маверикс има единствено три победи по-малко от “слънцата ”.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР