Суперзвездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски е щастлив в клуба

...
Суперзвездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски е щастлив в клуба
Коментари Харесай

Левандовски чака предложение за нов договор от Байерн

Суперзвездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски е благополучен в клуба и има предпочитание да удължи контракта си, твърди журналистът от “Bild” Кристиан Фалк. Настоящият договор на Леви изтича през лятото на 2023 година. Полякът желае да получи договор за още две години.

Към този миг голмайсторът би бил удовлетворен и на индикации от страна на клуба, че желае да го задържи и в бъдеще. Това надали би било проблем, откакто през лятото от управлението на баварците оповестиха, че Левандовски е непродаваем.

Първо някогашният изпълнителен шеф на клуба Карл-Хайнц Румениге разгласи, че Байерн е държи да възобнови контракта на нападателя. След това самият Роберт постави завършек на спекулациите към бъдещето му, обявявайки, че е благополучен в Мюнхен.

Известно е, че интерес към нападателя има от Реал Мадрид и ПСЖ.

Единствената спънка пред нов контракт за Левандовски би била неговата възраст. В момента на приключване на сегашния му договор той ще е на 35 години. Самият футболист обаче неведнъж е заявявял, че физическото му положение е чудесно и може да играе на високо равнище още няколко години.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР