Суперзвездата на Барселона - Лионел Меси, е реална опция за

...
Суперзвездата на Барселона - Лионел Меси, е реална опция за
Коментари Харесай

Барселона задвижва операцията по завръщането на Лео Меси

Суперзвездата на Барселона - Лионел Меси, е действителна алтернатива за Барселона за идното лято, като интервенцията по завръщането на някогашния капитан на клуба към този момент напредва, твърди CatalunyaRadio.

Меси напусна Барса през лятото на 2021-а година, откакто клубът не съумя да възобнови контракта му заради тежкото си финансово положение. 35-годишният футболист подписа с ПСЖ двугодишен контракт с алтернатива за удължаването му с спомагателни дванадесет месеца. В момента се водят диалози сред парижани и аржентинеца точно по подновяването на договора, само че последните информации сочат, че международният първенец се замисля съществено дали да остане във френската столица.

The operation to sign Leo Messi back is moving forward. He is a real option for the summer.


— Barça Universal (@BarcaUniversal)
Наред с това, слуховете за допустимо завръщане в Барселона се усилват всекидневно, защото седемкратният притежател на „ Златната топка “ желае да остане в Европа, което значи, че вариантите за трансфер в американската МЛС, завръщане в Аржентина или прекосяване в тим от Близкия изток, не стоят на дневен ред през него. Някои медии даже допускат, че Меси е сложил като приоритет пред себе си завръщането в Барса, макар че на този стадий единствената съответна оферта, която има пред себе си, е тази на ПСЖ. 

Иначе каталунците мечтаят да върнат своята легенда за един финален танц. Финансите на клуба обаче не престават да са огромният проблем, защото „ Блауграна “ би трябвало да понижи бюджета си  за заплати, преди да могат да мислят за нови попълнения.

Смята се, че връзките сред клуба и лагера на Меси също са се влошили след напускането му, само че последователно се усъвършенстват. Допълва се, че в случай че президентът Жоан Лапорта постави старания, Меси ще бъде подготвен да се върне в клуба. От изданието допълват, че Бълхата вече е помолил татко си – Хорхе, да се срещне персонално с Лапорта по отношение на комплицираната интервенция по завръщането му.

Leo Messi has asked his father Jorge Messi to meet with Laporta.


— Barça Universal (@BarcaUniversal)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР