Суперзвездата на алпийските ски Микаела Шифрин сподели, че спортното дълголетие

...
Суперзвездата на алпийските ски Микаела Шифрин сподели, че спортното дълголетие
Коментари Харесай

Шифрин: Федерер е един от най-големите ми идоли

Суперзвездата на алпийските ски Микаела Шифрин показа, че спортното дългоденствие на швейцарския тенис исполин Роджър Федерер й дава мотивация. Федерер сега е на 38 години, само че продължава да се състезава на най-високо равнище.

“Не мисля, че ще се състезавам дълго откакто съм навършила 30 години. Но в случай че към момента обичам това и работя по този начин, както желая, няма причина да спирам. Вижте Роджър Федерер. Ядосвам се, когато хората не престават да питат по кое време той ще се откаже.


Той се усеща добре, играе добре и ще се откаже, когато в действителност го изиска. Просто би трябвало да се любуваме, че той към момента е на върха в своя спорт. Виждам, че той продължава да се забавлява, макар напредването на възрастта и това ме мотивира”, показа Шифрин пред Ski Actu.
24-годишната майсторка на слалома към този момент познава персонално Федерер, като двамата участваха в една и съща реклама. “Той е страховит, един от най-големите ми идоли. Срещнахме се за първи път преди две години. Беше необикновено. А след това и през септември. Той е популярен състезател, само че също и фантастична личност”, добави чаровната американка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР