Суперзвездата на Ал-Насър Кристиано Роналдо все още не е картотекиран

...
Суперзвездата на Ал-Насър Кристиано Роналдо все още не е картотекиран
Коментари Харесай

Кристиано все още няма картотека в новия си отбор

Суперзвездата на Ал-Насър Кристиано Роналдо към момента не е картотекиран в новия си тим, защото саудитският клуб е запълни квотата си за задгранични футболисти, признаха от управлението. 37-годишният португалец е деветият чужденец в редиците на клуба, до момента в който саудитската федерация позволява най-много по осем на тим.

" Ал-Насър не го е картотекирал още, защото няма свободно място за чужденец ", заявява началник на клуба, който обаче резервира анонимност, защото разкри, че не му е разрешено да приказва пред медиите.

" Един чужденец би трябвало да напусне, с цел да запишем Роналдо. Това ще стане или с трансфер, или с анулиране на контракта по взаимно единодушие ", посочи ръководителят.

Между чужденците попадат колумбийският вратар Давид Оспина, бразилският халф Луис Густаво и нападателите Андерсон Талиска и Венсан Абубакар. Според саудитските медии узбекският халф Ялалудин Машарипов най-вероятно ще отстъпи мястото си на петкратния притежател на " Златната топка ".

" Има договаряния за продажба на наш състезател, само че още не са във финалната си фаза ", призна различен началник на Ал-Насър.

Шефовете на клуба не желаят да разясняват наказването, наложено на Роналдо за това, че е счупил телефон на почитател след мача с Евертън. Тази глоба, наложена от Футболната асоциация, би трябвало да е годна във всяка страна и състезание.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР