Суперзвездата Лионел Меси в момента дава пресконференция, в която се

...
Суперзвездата Лионел Меси в момента дава пресконференция, в която се
Коментари Харесай

Лионел Меси се сбогува с Барселона

Суперзвездата Лионел Меси сега дава конференция, в която се сбогува с Барселона. Аржентинският талант напуща " Камп Ноу " след 21 години в клуба.

Ла Пулга се разбра с управлението на каталунците за новия си контракт, само че той не може да бъде регистриран поради финансовите регулации на Ла Лига.

" Тези дни си мислех какво да кажа. Истината е, че не мога да се сетя за нищо. Това е доста мъчно за мен, след толкоз доста години. Бил съм тук през целия си живот, не съм подготвен. Миналата година, след всички нелепости с бюрофакса бях наясно по кое време ще кажа. Тази година не е по този начин. Аз и моето семейство искахме да останем, мислехме, че ще останем. Днес би трябвало да кажа довиждане. Тук съм бил през целия си живот, още от 13 години. След 21 години напущам със брачната половинка ми и с трите ми каталунски деца. Обещавам, че ще се върна, дащото това е моят дом. Толкова доста хубави неща се случиха, също и неприятни, само че всичко ми оказа помощ да израсна. Истината е, че си потеглям. Толкова съм признателен за цялата грижа. Никога не съм си представял, че ще се сбогувам по този метод. Не съумях да играя през предходната година пред аудитория и беше мъчно да играя без да ги слушам да скандират името ми. Жалко е, че напущам без да съм играл пред почитателите година и половина. Не съумях да се сбогувам с последователите по подобаващ метод. Надявам се да се върна в този клуб, в който и да е миг и да му оказа помощ да бъде най-хубавият в света. Исках да кажа толкоз доста неща, само че нищо друго не ми идва мислено ", стартира Меси.

След това последваха бурни аплодистменти на всички в залата, които продължиха към две минути.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР